Hoppa till innehåll

Tävlingar, Enduro

Planen är att köra 6-7 KM-deltävlingar i Enduro under 2024. Transponder behövs inte.

Föranmälan
Eftersom vi i de flesta tävlingar sköter tidtagningen manuellt så vill vi att så många som möjligt gör en föranmälan. Orsaken till detta är att vi måste förbereda listor för tidtagarna.
Om vi får många som anmäler sig samma morgon som tävlingen riskerar vi, förutom att försena starten, att det blir missar i tidtagningen.

Tidtagningen kommer att vara manuell för alla deltävlingar utom för den vi kör tillsammans med FME, lördag 11/5, där man måste ha transponder för att få ett resultat. När vi sammanställer totalresultatet för 2024 kommer det sämsta resultatet för varje förare att räknas bort. Således kan t.ex ”transpondertävlingen” räknas bort.

Vi kör med väst och som startnummer använder vi vanligtvis västnummer. Startnumret skall oxå finnas åtminstone framtill på hojen, och för att underlätta för tidtagaren bör man även hojta sitt nummer vid varvning.

De flesta av tävlingarna,
…körs med masstart : Startsignal, kort löpning till hojen, starta motorn och iväg.
…körs som varvlopp, Enduro typ 2.
…kommer att ha körtid 75 minuter.

TävlingInfoLänk till AnmälanLista på AnmäldaFöranmälan SenastTävlingsdag
Klubbmästerskap 2-2024prel. 17/3-24
Enduro påsk 2024LänkLänk31/3-1/4-24
Armémästerskap/KM 3-2024Länkprel. 11/5-24
Klubbmästerskap 4-2024prel. 9/6-24
NOTERA: De klasser vi har är Dam, Motion, Senior och Militär/MC258. De herrar som tävlar fokuserat (och vet med sig att de är hyggligt snabba) bör anmäla sig till Seniorklassen. – Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att klassa om förare som uppenbart hamnat i fel klass.

Resultat

TävlingResultatResultatResultatTotalresultat
Klubbmästerskap 2024KM1
Klubbmästerskap 2023KM1KM2KM3Total

Övriga tävlingar

Andra tävlingar kan hittas här.