Hoppa till innehåll

Bli medlem

Person som är folkbokförd i Sverige eller Svensk medborgare som bor i utlandet kan bli medlem i FMCK. Kraven för medlemskap i föreningen är att du verkar i enlighet med våra stadgar och bidrar till en fin gemenskap inom föreningen.

Det finns inte heller någon åldersgräns, vare sig uppåt eller nedåt för att bli medlem, omyndig person måste dock ha målsmans godkännande.

Som medlem får du Förbundstidningen FMCK Journalen hemskickad, den kommer med fyra nummer om året.

För att söka medlemskap fyller du i alla uppgifter nedan.

För nya medlemmar som ej varit medlem förra året gäller medlemskap som tecknas från den 1 oktober även påföljande år. Exempel. 2019-10-01 – 2020-12-31

Uppdatera era medlemsuppgifter

KONTROLLERA ATT NI HAR EN AKTUELL EPOSTADRESS PÅ IDROTTONLINE, NI UPPDATERAR SJÄLVA DÄR.  Logga in genom att trycka här.

GDPR – som medlem i FMCK Stockholm kommer dina uppgifter att finnas i dessa medlemsregister.
FMCK Riksförbunds medlemsregister ARC-member. För utskick av medlemstidning mm.
Vårt lokala medlemsregister Idrottonline
Svemo TA för hantering av tävlingslicenser mm.
Cardskipper för utskick av digitala medlemskort.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 500 kr/år för dig som är 25 år eller äldre, yngre medlemmar betalar 250 kr/år. När vi har fått in medlemsansökan så skickar vi ut en faktura som betalas med Swish eller plus/bankgiro. 

MC-ordonnans 

För att bli utbildad till mc-ordonnans i Hemvärnet krävs att du är svensk medborgare, inte har någon kriminell belastning, har intresse för frivilligförsvaret och har mc-körkort. Det är önskvärt att du genomfört värnplikt eller motsvarande. Vi utbildar numera inte för körkort klass A eller A1. För att få köra våra tjänstemotorcyklar krävs minst behörighet A1. (Körkort lätt MC)
Mer om militär MC-ordonnans.

Enduro

För att köra enduro på våra banor behövs, förutom medlemskap, SVEMO-licens, träningsväst (numrerad reflexväst) och lite annat. Mer information om detta hittar du under Verksamhet – Enduro : https://www.fmckstockholm.se/endurogruppen/

Läs mer om vad som krävs för att köra på vår bana.

Beställer du träningskort 1 oktober eller senare så gäller det även påföljande år.
MC-ordonnanser inom Hemvärnet behöver inte beställa träningkortet för körning med 258.

Svemo Tävlingslicens / Klubblicens

Medlemskap är ett krav för att skaffa tävlingslicens hos SVEMO. Tävlingslicensen behövs för att träna och köra FMCK Stockholms klubbmästerskap på Kungsängen banan. Ett antal klubbmästerskap anordnas per år. Licens köper du direkt av Svemo när ditt medlemskap är klart. Mer info: www.svemo.se


Ansök om medlemskap