Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Meddelanden / Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Meddelanden / Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
23 februari 2016 08:57 av Dennis

Myttinge väskan

Har jag och dyker upp nu på söndag den 28 feb för premiär-träningen, bommen öppnar ca kvart över 9 och så får vi hoppas på att vi har minusgraderna med oss under nätterna iaf så att vi får åkbart spår. Dubbat fram kommer det troligen bli tillåtet. Håll koll på gästboken för senaste information.

15 februari 2016 16:10 av Sekreteraren

Motion innan torsdag

Passa på att skriva en eller flera motioner till årsmötet. Du måste ha kommit in med din motion senast på torsdag den 18 februari. Du skickar med e-post till This is a mailto link eller med brev. Eller kom gärna till Klangen på torsdag och lämna in motionen. Mvh Styrelsen

15 februari 2016 09:05 av Dennis

Myttinge ändring

Nu är nytt schema utskickat på övningsledare, hoppas nu att vi inte får mer avhopp, byte sker som vanligt mellan resp ledare och meddelas mig. Vi tackar Max Lindqvist, Erik Engwall och Magnus Karlsson för sina insatser för FMCK och ni är varmt välkomna tillbaka när ni så önskar.

15 februari 2016 06:37 av Dennis

Övn.ledare

Magnus Karlsson utgår som övningsledare, platsen vakant så länge.

12 februari 2016 10:20 av Dennis

myttinge ändring

Erik Engwall kommer utgå som övningsledare pga klubbyte, V10 ersätter jag honom som ledare ihop med Ulf Jonsson.
V 31 blev det fel partner , skall vara Jim Häggmark/Niklas Rosendahl vilket är ändrat i kalendern.

11 februari 2016 14:43 av Magnus Hektor

Myttinge V12

Hej Myttinge vänner !


Jag står uppskriven V12 som träningsvärd, -men då är det Enduro-påsk på Kungsängen. Finns det någon som vill byta med mig ?

10 februari 2016 22:07 av Dennis

Myttinge schema

Hej alla Myttinge övningsledare + övriga som vill träna med FMCK, från imorgon kommer det finnas en egen Myttinge kalender med utlagda tider och ledare på vår hemsida . varmt välkomna v 8 då det är premiär om inte vädret ställer till det för oss, håll koll på gästboken för senaste info om eventuella inställda tider. Myttingeansvarig

9 februari 2016 23:39 av Ordfmichaelandersson

FMCK träning Åsätra lör 13/02

Lite sent ute men till helgen kör vi på Åsätra.
Det kommer att slita hårt på dubben men köra utan är nog inget alternativ så som väderrapporten ser ut nu. ( dubbdäck reas ju nu så vadå).
OBS licenskrav. Klubben betalar för dem som har träningskort. Vi ses Micke A

9 februari 2016 16:07 av Dennis

Svemo licens

Är inte obligatorisk för träning på Myttinge, utan som tidigare gäller, körkort, registrerad mc träningskort m tillhörande väst.

9 februari 2016 14:34 av Dennis

Myttinge premiär V.8

Hej alla Fmck:are nu kan vi äntligen efter godkännande av berörda instanser återuppta våra träningstillfällen med premiär v 8 .
Övningsledare informerade via mail och schema kommer in i kalendern snarast. Våra tränings villkor gäller och gällande om Svemo licens krävs återkommer jag till.

Postadress:
FMCK Stockholm - Motorcykel och Snöskoter
Fanjunkargränd 4
17743 Järfälla

Besöksadress:
Fanjunkargränd 4
17743 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@fmckstockholm.s...

Se all info